Ontstaan van KOAN

KOAN tribologie services heeft op 1 juni 2016 haar intreden gedaan op de arbeidsmarkt. KOAN is opgericht door Milko Verrijdt en is een eenmanszaak samenwerkend met diverse andere partijen. Het was in eerste instantie niet de bedoeling een eigen bedrijf op te zetten maar doordat er steeds meer vraag kwam naar zeer toegewijde olie-onafhankelijke smeer-engineers, heeft Milko de grote stap genomen. 

De vraag naar specialisten op het gebied van smeertechnisch onderhoud is zeer hoog. Sterker nog het vak smeertechnici bestaat niet eens. Heel langzaam zien we de trend van monteur veranderen in gespecialiseerde vakgerichte technici, zonder smeerervaring. Zonder smeerder draait er niets. Men komt er achter dat slechts een handje vol Lubrication Engineers dit vak met passie uitvoeren. Dit is waar KOAN tribologie services op wil inspelen. Waar is de passie van het smeertechnisch onderhoud? KOAN tribologie services staat voor: oplossend denken en werk zien. Als je je werk met plezier doet is werk geen werk meer maar een hobby. 

logo_lid_KMU-kleur.jpg#asset:77:url

Bedrijfsfilosofie 

KOAN tribologie services is een servicebedrijf en kent de kneepjes van het vak. Jaren ervaring hebben KOAN tribologie services gemaakt tot een gepassioneerd smeerbedrijf. KOAN tribologie services vind het heel belangrijk eerlijk te zijn naar de klant door pro actief te handelen en de klant zelf de voordelen van smeertechnisch onderhoud te laten zien. 

De organisatie is laagdrempelig en de communicatielijnen kort. Om efficiënt te kunnen werken en mis-communicatie te voorkomen, hecht KOAN grote waarde aan een persoonlijke benadering. KOAN is een bedrijf dat gekenmerkt wordt door een zeer gemotiveerde en goed opgeleide lubrication-engineer met de doelstelling om samen met de klant optimale kwaliteit te bieden. Er wordt een duurzame basis gelegd voor een flexibele en klantgerichte samenwerking werkend volgens doelstelling V.C.A. KOAN tribologie services zal minimaal voldoen aan de eisen zoals die zijn vastgelegd in de Arbowet en de V.C.A.* checklist. KOAN tribologie services werkt!